Agenda

Zinge! brengt dit jaar op Valentijnsdag weer serenades op bestelling

Na het geweldige succes van eerdere jaren brengt Zinge! op Valentijnsdag weer serenades in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht of Ridderkerk.

Stelt u zich eens voor. De deurbel gaat. U doet open. Er wordt een prachtig lied voor u gezongen en u ontvangt een mooie roos. 

Nooit zelf een serenade aangedurfd? Regelmatig een kikker in de keel? Of is uw stem alleen geschikt voor meer experimentele muzieksoorten? 

Als er 1 ding is wat jeugdpopkoor Zinge! heel goed kan, dan is het zingen.
Zinge! brengt daarom ook dit jaar op Valentijnsdag weer serenades op bestelling. 

Op een, op te geven, adres in Hendrik-Ido-Ambacht en in overleg ook in Zwijndrecht of Ridderkerk, kunt u nu een ‘liedje met een roos’ bestellen. Voor uw geliefde, maar natuurlijk ook voor een lieve vader, moeder, opa, oma, broer, zus, buurvrouw, collega of leraar.

Jeugdpopkoor Zinge! bestaat dit jaar 10 jaar en heeft ook in dit jubileumjaar weer grootse plannen. Naast de reguliere activiteiten zoals optreden en repeteren, deelnemen aan wedstrijden en het jaarlijkse workshopweekend staan er allerlei bijzondere extra activiteiten op de planning. Om al deze activiteiten te bekostigen, en te zorgen dat iedere Zinger! hier aan mee kan doen, heeft Zinge! een muzikale manier bedacht.

U kunt, uit een lijst met nummers, een liedje kiezen. Anoniem wordt, op dinsdag 14 februari, tegen een kleine vergoeding en op afgesproken tijdstip, dit liedje bij een geliefde aan de deur gebracht door een groepje Zingers! Zij brengen ook een mooie roos mee.

Wilt u een geliefde verrassen en gelijk Jeugdpopkoor Zinge! steunen? 

Ga dan nu naar de website  www.zinge.nl