Zinge! brengt serenades op bestelling

Na het geweldige succes van eerdere jaren brengt Zinge! op Valentijnsdag weer serenades in Hendrik-ido-Ambacht, en in Zwijndrecht of Ridderkerk. Stelt u zich eens voor. De deurbel gaat. U doet open. Er wordt een prachtig lied voor u gezongen en u ontvangt een roos. 

Nooit zelf een serenade aangedurfd? Regelmatig een kikker in de keel? Of is uw stem alleen geschikt voor meer experimentele muzieksoorten? Als er 1 ding is wat Zinge! heel goed kan, dan is het zingen. Zinge! brengt daarom ook dit jaar op Valentijnsdag weer serenades op bestelling. 

Op een op te geven adres in Hendrik-Ido-Ambacht, en in overleg ook in Zwijndrecht of Ridderkerk, kunt u nu een ‘liedje met een roos’ bestellen. Voor uw geliefde, maar ook voor een lieve vader, moeder, opa, oma, broer, zus, buurvrouw, collega of leraar.

Jeugdpopkoor Zinge! heeft ook het komend jaar weer grootse plannen. Naast allerlei optredens en repetities wil het koor ook graag deelnemen aan wedstrijden, op werkweekend en liggen ook nieuwe workshops weer in de planning. Om al deze activiteiten te bekostigen, en te zorgen dat iedere Zinger! hier aan mee kan doen, heeft Zinge! een muzikale manier bedacht.

U kunt, uit een lijst met nummers, een liedje kiezen. Anoniem wordt, op vrijdag 14 februari, tegen een kleine vergoeding, dit liedje bij een geliefde aan de deur gebracht door een groepje Zingers! Zij brengen ook een mooie roos mee.

Wilt u een geliefde verrassen en gelijk Jeugdpopkoor Zinge! steunen? 

Ga dan nu naar de website www.zinge.nl