Zingen en swingen met popkoor Different Koek

Ook al heeft het popkoor Different Koek de coronacrisis doorstaan door online te zingen, er gaat toch niets boven oog in oog samen met de dirigent en medekoorgenoten lekker de stembanden los te maken. Het koor dat inmiddels onderdeel uitmaakt van het CVZI (Charles Vermeer Zanginstituut) zingt allerlei leuke en aanstekelijke popliedjes van The Beach Boys tot Jason Mraz van Aretha Franklin tot  Earth Wind & Fire en van Bruno Mars tot Toto. Dit alles onder leiding van een professionele muzikant en songcoach Gertjan Essenstam.

Iedere woensdagavond tussen acht en tien uur wordt er gerepeteerd in basisschool de Bosweide te Ridderkerk Bolnes.

Wie mee wil zingen behoeft geen auditie of een stemtest te doen. Ook is noten lezen niet vereist. De koorleden oefenen de nummers zelf thuis met behulp van audio van de website. Je kiest de stem die het beste bij je past en daarna werk je tijdens de repetities aan de beleving,  dynamiek en andere details teneinde een mooi en passend geheel met zijn allen te maken. Het plezier is het belangrijkste onderdeel van het zingen.

Nu de repetities eerder in september weer zijn begonnen, is het een ideaal moment om (weer) in te stappen bij het popkoor Different Koek.

Wie meer wil weten kan ter kennismaking lang gaan bij een repetitie of kijken op www.differentkoek.nl.