Agenda

Zoet zonder suiker

Op woensdag 21 juni en woensdag 28 juni 2023 organiseert Ridderkerk Langer Gezond twee bijeenkomsten over suiker.

Op woensdag 21 juni geeft leefstijlcoach Marlene Balvert een interactieve voorlichting over suikergebruik. Wat doet suiker met je lichaam? Wat is een slimme keuze? Dit en nog veel meer over suiker wat u nog niet wist. Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 juni van 19:00 tot 20:30 uur. Locatie: Scouting Sint Joris Slikkerveer, Baden Powellstraat 4 in Slikkerveer. Deze bijeenkomst is gratis te bezoeken. Wel even aanmelden bij Facet Ridderkerk.

In aansluiting op deze bijeenkomst biedt Ridderkerk Langer Gezond in samenwerking met De Groene Pollepel een smaakvolle kookworkshop. Onder begeleiding van Marianne van Wijhe worden er heerlijke, inspirerende en verse gerechten bereid die je daarna uiteraard zelf kan proeven of meenemen. Gerechten zoals zoete desserts, gebak en koekjes, maar dan zonder suiker. 

Deze workshop vindt plaats op 28 juni van 19:00 tot 21:00 uur, Locatie: SWS Slikkerveer, Reijerweg 62.

Het belooft een gezellige en leerzame kookworkshop te worden waar iedereen aan kan meedoen. Je hoeft dus geen chef-kok te zijn om deel te nemen. 

De kosten voor de kookworkshop zijn € 15,-.

U kunt beide avonden bezoeken, u kunt ook voor één van beide inschrijven.

Aanmelden is verplicht. Reserveer snel want er zijn een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Meer informatie is ook te vinden op de www.ridderkerklangergezond.nl