Agenda

Zomerconcert Tenira & Mark

Op zaterdag 24 juni 2023 zal het Zomerconcert plaatsvinden van Tenira Sturm en Mark Brandwijk in de Singelkerk van Ridderkerk. Deze avond wordt georganiseerd door SCMAF.nl, een stichting die concerten organiseert door het gehele land. Bij deze concerten wordt het orgel altijd ingezet als veelzijdig muziekinstrument. Dat is ook op zaterdag 24 juni het geval. Verdere medewerking wordt verleend door het strijk- en blaasensemble Scherzando uit Dordrecht en door Jacob Schenk als solist en organist.

Tenira is sinds 2022 full-time met muziek bezig en vormt al langere tijd een duo met Mark Brandwijk. Voor deze avond zijn speciale arrangementen gemaakt, wat het tot een uniek concert maakt. Het prachtige stemgeluid van Tenira Sturm wordt altijd vergezeld door het enthousiaste pianospel van Mark Brandwijk. Speciaal voor dit concert wordt hier het strijk- en blaasensemble Scherzando o.l.v. Corné Hoogerbrug aan toegevoegd samen met het orgel dat wordt bespeeld door Jacob Schenk. Een combinatie die uniek is. Het programma zal deze avond bestaan geestelijke liederen en psalmen en er is ook samenzang.

Meer informatie over het concert en kaarten voor dit concert kunt u vinden op www.scmaf.nl. De mensen die online een kaartje kopen krijgen 20% korting.

Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan vindt er ook aan de deur kaartverkoop plaats, kaartje kost aan de deur €12,50.