Esther´s Middle of the Rook

Sinds afgelopen donderdag 19 maart is bij Radio Ridderkerk het nieuwe muziekprogramma Esther’s Middle of the Rook gestart. Presentatrice Esther Rook laat de luisteraars een uur lang genieten van gevarieerde swingende, romantische en tijdloze muziek, die door Esther wordt voorzien van verrassende feitjes. Esther is zelf ook zangeres en zal in haar programma vele genres, zoals easy listening, disco, rock ballads en hedendaagse hits de revue laten passeren.

Esther´s intentie is om minstens één keer per uitzending kippenvel te bezorgen aan de hand van een bijzonder nummer. Tevens zal zij unieke live opnames draaien. Een vast item in het programma is ‘De Songfestivaltopper’. De luisteraar kan tevens een favoriete plaat van zowel nationale als internationale songfestivaldeelnemers aanvragen bij Esther.

Esther’s Middle of the Rook is iedere maandag tussen 10.00 en 11.00 uur te beluisteren bij Radio Ridderkerk op de Ridderkerkse kabel via 107.1 FM, in de vrije ether via 105.7 FM. De herhaling is donderdag om 19.00 uur.