Het onwankelbare Woord

Radio Ridderkerk zendt op zondag tussen 08.00 en 09.00 uur het programma ‘Het onwankelbare Woord’ uit, dat wordt verzorgd door House of Worship Hulanda. Een programma gevuld met lofprijs en aanbiddingsmuziek, en altijd het krachtige Woord van God.

Luister en zing mee en wees bemoedigd door het onwankelbare Woord van God. Voorgangers Chesron en Juraima Richardson zijn ervan overtuigd dat dit programma een zegen zal zijn voor Nederland.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot de website en sociale pagina’s: instagram & facebook

Wilt u een dienst live bijwonen, dat kan natuurlijk altijd. Elke zondag bent u welkom in de kerk. De diensten zijn van 14:00 – 15:30 uur op het adres Pretoriusstraat 56, 2987AK in Ridderkerk-Bolnes. In verband met corona maatregelen dient u zich tijdelijk aan te melden voor het live bijwonen van de diensten. U kunt zich op de volgende link aanmelden: howhulanda.org/aanmeldingsformulier/

Al onze erediensten, bijbelstudies, kinderdiensten en Music video’s staan ook op het YouTube kanaal van House of Worship. Abonneer je op het YouTube-kanaal en druk op de notificatiebalk om onze meest recente video’s te bekijken.