Dader spoorloos na gewelddadige overval Coop Ridderkerk

Een overvaller met een mes bestormde zaterdagavond 19 januari de supermarkt Coop aan het Vlietplein. Toen de manager zijn personeel probeerde te beschermen, werd hij gestoken. Het slachtoffer is daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De overvaller is nog altijd spoorloos. 

Rond 19.50 uur was het nog redelijk druk in de winkel. Wanneer bezoekers en personeel proberen in te grijpen, wordt ook een van hen hard in zijn buik getrapt.

https://www.facebook.com/OpsporingVerzocht.tv/videos/520284155158963/
Uitzending Opsporing Verzocht 22-1-2019

Ernstig gewond 

Ambulancepersoneel en politie waren snel ter plaatse. De man met de steekwond is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en daar in een kunstmatige coma gebracht. Hij is inmiddels ontwaakt.

Wie heeft er iets gezien van de gewelddadige overval bij de Coop aan het Vlietplein in Ridderkerk?


Overvaller op de vlucht

Na de gewelddadige overval is de dader er rennend vandoor gegaan richting de Vissersbuurt. Sindsdien is de man spoorloos. Vermoedelijk is het een vrij jonge overvaller, hij is blank en zo’n 1.70m lang. 

Wie heeft de overvaller zien wegvluchten? 

Hij had een donkerkleurige regenjas aan en een broek van Emporio Armani.

Verder droeg hij zwarte handschoenen en zwarte schoenen met een grijs detail in de zool.

Heeft u iets gezien of gehoord over deze zaak? Ieder detail is van groot belang. Neem contact op met de politie via 0800 – 6070 of bel anoniem met M: 0800 – 7000. 


Mes mogelijk teruggevonden

Mogelijk is dinsdag 22 januari het mes in het water van de Singel, langs de straat Zwaluw, teruggevonden. Het staat niet vast dat het daadwerkelijk het mes van de dader is. Het mes is te koop bij de Lidl en van het merk Ernesto. De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezien dat het mes in het water is gegooid. 

Bron: Opsporing Verzocht