Lokaal

5 jarig Something Else geeft wervelende show

Afgelopen zaterdag 13 oktober, was de dag voor popformatie Something Else, na maanden van voorbereiding gaf het 5-jarige koor hun lustrumconcert in Landvast te Alblasserdam.

Met ruim 250 aanwezigen was de zaal volledig gevuld en werd het startsein gegeven voor een wel heel erg bijzonder concert. Het koor werd ondersteund door een 4-koppig combo, een geselecteerd gezelschap van koperblazers en een slagwerkensemble van muziekvereniging Harmonie Slikkerveer, waar popformatie Something Else een onderdeel van is.

Gevarieerd programma

In verschillende stijlen, kleding, choreografie en lichteffecten verzorgde het jarige koor onder leiding van dirigent Dirk Bouillon een werkelijk wervelend concert.

De avond werd geopend door speaker Lex Vollebregt welke de avond presenteerde, als eerste werden er een aantal uptempo bekende popnummers gezongen o.a. I’ve got the music in me, Hold my hand, deze werden opgevolgd met het schitterend mooi gedragen Hallelujah, waar de dames van het koor zich van een heel gevoelige kant lieten horen.


Special guest Guus Bok

Als “Special Guest” was Guus Bok gecontracteerd. Een bekende zanger uit Ridderkerk welke nog samen met de Harmonie Slikkerveer het Grote Ridderkerklied heeft opgenomen. Guus zong “Rotterdam leeft in mij” en het ontroerende lied “Hou je nog van mij”

Daarna ging de show verder met een optreden van het slagwerkensemble o.l.v. dirigent Peter de Kluijver welke met swingende klanken de zaal opwarmde voor het vervolg van de jubilerende dames welke in nieuw tenue aan het 2e deel van het optreden begonnen.

Grand Finale

Something Else heeft zich van haar beste kant laten zien met dit optreden, de avond was zeer sfeervol met mooie en gevarieerde muziek, en boeiend voor het publiek van begin tot eind, de avond, zeg maar show, werd afgesloten met o.a. “Het Grote Ridderkerklied” met Guus Bok en het wereldbekende “Walking on Sunshine”.

Popformatie Something Else, hartelijk gefeliciteerd met dit optreden! Wij kijken uit naar het volgende lustrum.