Lokaal

50-plussers gezocht voor tennis

Iedereen wil toch gezond ouder worden? Bij gezondheid hoort niet alleen goede voeding, maar natuurlijk ook bewegen. Tennis is de ideale sport om ook op oudere leeftijd te spelen. Facet Ridderkerk biedt op verschillende momenten in de week tennis aan. Er wordt gespeeld op de schitterende banen van Reyerparc. Op dinsdag en op vrijdag zoekt de organisatie naar leuke, enthousiaste en gezellige spelers en vooral speelsters.

De coördinator Gerry van Riemsdijk maakt iedere week andere teams. U speelt dus elke week met en tegen iemand anders. Dit maakt het spelen leuk en afwisselend. De gerenoveerde binnen- en buitenbanen hebben een zachtere ondergrond dan voorheen en dat is beter voor de gewrichten en zal zorgen voor minder blessures. 

Voor de vrijdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur zoekt de organisatie dringend naar versterking. Maar ook voor de dinsdag- en vrijdagmiddag, beide dagen van 14.00 tot 15.00 uur, worden enkele invalkrachten gezocht. Jarenlange ervaring is niet belangrijk om deel te nemen, plezier in het spel en gezelligheid staan centraal. De kosten voor het winterseizoen (september tot en met maart) bedragen € 90,00 per persoon. Er kan dan wekelijks getennist worden. De start is in de eerste week van september. Dus wilt u lekker bewegen met mensen van uw eigen leeftijd en vindt u het leuk om een balletje te slaan? Dan bent u van harte welkom. Wilt u liever eerst kennismaken? Ook dit is geen probleem. 

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Jesper Lagendijk van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl