80 jaar jong bij Harmonie Slikkerveer

Dat je op oudere leeftijd nog prima een instrument kan bespelen en dit je jong en fit houdt, mag wel blijken bij Harmonie Slikkerveer. Op de algemene ledenvergadering van woensdag 30 maart 2022 werden 2 leden gehuldigd voor wel een heel bijzondere prestatie.

De jubilarissen,  beide verenigingsmensen in hart en nieren, zijn op hun 80 jaar nog actief lid van de vereniging, en spelen nog steeds hun partij in het orkest.

Dhr. Arie de Kluijver al ruim 63 jaar muzikant en al die tijd lid van Harmonie Slikkerveer en Riet de Winter al 67 jaar muzikant en 31 jaar lid van deze vereniging mochten een waardering ontvangen van de muziekbond KNMO voor hun bijzondere staat van dienst. Voorzitter Ton Schouwenburg mocht hun het certificaat en bijbehorende speld overhandigen.

Dat deze beide jubilarissen nog veel betekenen voor de vereniging bleek wel uit de vele felicitaties na afloop van de vergadering.

“We hopen dat beiden nog jaren in goede gezondheid hun partij mee kunnen spelen bij de Harmonie Slikkerveer”, aldus de muziekvereniging.

Door Muziekvereniging Harmonie