Lokaal

Aanmelding vrijwilligersprijzen van start

U kunt weer Ridderkerkers aanmelden voor de jaarlijkse vrijwilligersprijzen. 

Vrijwilligers vormen het hart van de samenleving. De vele vrijwilligers in Ridderkerk maken het verschil voor een ander. Daarom reikt de gemeente, samen met Facet Vrijwilligerssteunpunt, elk jaar twee vrijwilligersprijzen uit: De Jaap van der Graafprijs voor een individuele vrijwilliger en de Groepsprijs voor een vrijwilligersgroep.

Dat wordt gedaan als blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen. Gemeente Ridderkerk en Facet Vrijwilligerssteunpunt hechten namelijk veel waarde aan de inzet van deze vrijwilligers.

Aanmelden kan tot en met maandag 9 oktober 2023. Een jury beoordeelt wie de genomineerden en winnaars worden. De winnaars van beide prijzen wordt bekend gemaakt rondom de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Ridderkerk. Zij krijgen een aandenken en een cheque.

Meldt u iemand liever schriftelijk aan, dan kunt u bij Facet aan Schoutstraat 5 een formulier ophalen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Junaidah Beun via 0180 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.

Foto: Gemeente Ridderkerk