Lokaal

Action in voormalig Lidl pand Ridderkerk Drievliet

Supermarkt Lidl Ridderkerk Drievliet sloot op 23 november 2021 definitief de deuren. Voor het pand aan de Voorn in Ridderkerk Drievliet was niet snel een nieuwe huurder gevonden en stond al een geruime tijd voor het vertrek aangeboden op de website van Funda in Business.

Na het vertrek van de supermarkt Lidl komt er een nieuwe winkelketen in en wel een tweede vestiging van Action in Ridderkerk. Als drukbezochte non-food discounter is Action er heel blij mee eindelijk in Ridderkerk een tweede winkel te kunnen openen. En zij denken dat het winkelend publiek in Ridderkerk er ook blij mee zal zijn. Dit zal zeker een publiekstrekker zijn voor het wijkwinkelcentrum Vlietplein.

Momenteel wordt winkelpersoneel gezocht. Action zoekt veel mensen die willen meewerken aan de succesformule, als winkelmedewerker of vulploegmedewerker voor enkele of meerdere uren per week. De vestiging Lidl Ridderkerk Drievliet staat nog niet op website Action, maar mensen kunnen reageren op de vacatures in Action Ridderhof Ridderkerk.

De nieuwe winkel opent eind maart 2022, heeft een ruime opzet met 1000 vierkante meter winkelvloeroppervlakte, 5 kassa’s en krijgt de laatste, frisse blauwwitte Action-inrichting. De verbouwwerkzaamheden zijn momenteel in volle gang.

Voormalige Lidl supermarkt

Foto’s: Wessel Dekker