Lokaal

Activiteiten in Drievliet/’t Zand

Teamwijkidee3vliet/t Zand is altijd op zoek naar verbinding in de wijk, wijkbewoners te helpen om aan te sluiten bij activiteiten, en zo weer gezellige contacten te krijgen in de naaste omgeving.

Men werkt samen met de Brede school waar ook wijkbewoners soms kunnen aansluiten, maar ook met het Ontmoetingsplein van Aafje Reijerheem en organiseren zij samen bijvoorbeeld de Buurtbingo.

Als u meer zou willen weten over de activiteiten op het Ontmoetingsplein van Aafje Reijerheem, dan kunt u zich ook aanmelden voor de activiteitenkalender. Teamwijkidee3vliet/t Zand zorgt er dan voor dat uw gegevens bij de dagbestedingscoaches komen, en die zorgen dat u hem per mail of per post ontvangt.

Heeft u interesse? Loop dan gerust binnen bij de Reijerheem en geef uw gegevens door. Het kan ook via Teamwijkidee3vliet/tZand, stuur dan uw gegevens naar Franny de Wit, karper 13, 2986 PA in Ridderkerk (briefje in de bus mag ook) of per e-mail: frannydewit@hotmail.com. Zij zorgen dat u in het adressenbestand komt!

Voor meer info over Teamwijkidee3vliet/t Zand kunt u ook bellen: 0180427435.

Ontmoeting is verbinden.