Lokaal

Albert Heijn Ridderkerk ondergaat volledige metamorfose

Albert Heijn in het Ridderkerkse winkelcentrum De Ridderhof sluit vrijdag 21 juni om 16:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bovendien gaat het afrekenen sneller verlopen met meer zelfscankassa’s. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 10 juli om 11:00 uur. 

“We krijgen een eigentijdse supermarkt met een overzichtelijke Bonusstraat”, vertelt supermarktmanager Eelko Boersma. “Ook gaan we veel meer verse producten bieden. Zo kun je straks bijvoorbeeld zelf vers sinaasappelsap tappen.” Het team van de Albert Heijn in winkelcentrum De Ridderhof nodigt iedereen uit om aanwezig te zijn bij de heropening op woensdag 10 juli. Dan zijn er ook veel activiteiten waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. “Kom langs, we zijn benieuwd naar uw reactie!”

Grote operatie 

Vanwege de uitbreiding van het aantal verse producten krijgen de medewerkers een gedegen training. De aftrap daarvan vindt plaats in een speciale verstruck die donderdag 13 juni voor winkelcentrum De Ridderhof staat geparkeerd. Eelko Boersma: “Zo brengen we onze kennis op peil zodat we straks klanten goed kunnen adviseren.” De verbouwing van Albert Heijn in Ridderkerk maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Foto: Albert Heijn/Dirk Brand