Lokaal

Basisschool De Driemaster laat verhuizing zien

Basisschool De Driemaster is deze zomervakantie i.v.m. nieuwbouw verhuisd van Randweg 3 (wijk Slikkerveer) naar de tijdelijke locatie aan de Platenstraat 6 (wijk West). 

Een tal van mensen hebben meegeholpen aan deze verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan de kinderen van groep 7/8 die hebben meegeholpen met inpakken, de loodgieter, mensen van het gebouwbeheer, de gemeente Ridderkerk, de aannemers, schilders, schoonmakers, verhuizers en natuurlijk de ouders en het personeel van de school zelf. Ruim 80 mensen hebben zich de afgelopen weken ingezet om het gebouw klaar te maken voor een nieuw schoolseizoen aan de Platanenstraat. De Driemaster en kinderopvang Hadassa werken al sinds enkele jaren samen en door de verhuizing naar het tijdelijke en grotere gebouw is het nu ook mogelijk dat Hadassa met een peutergroep en een BSO-groep in het gebouw van de school kan zitten. 

Bij een verhuizing komt veel kijken en de school wil dat graag met de ouders, kinderen, de buurt en u als lezers delen. Daarom zetten zij deze week van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus elke dag een verhuisvlog online. Deze video’s kunt u terugvinden op het YouTube-kanaal ‘Basisschool De Driemaster, Ridderkerk’, via hun website ‘www.dedriemaster-levwn.nl’ of via hun Facebook– en instagrampagina.  

Wilt u kennismaken met De Driemaster? Neem gerust contact op met de school via 0180-411500 of door het sturen van een mail naar gbsdedriemaster@levwn.nl  

Mireille Schinkelshoek (teamleider) en Peter van der Velde (meester) filmden in de zomervakantie de verhuizing voor de verhuisvlogs van deze week. ‘Verhuisbedrijf Pack and Go uit Ridderkerk heeft ons enorm goed geholpen met de verhuizing’