Beleef de bieb vanuit huis

Bibliotheek AanZet stelt de veiligheid en gezondheid van zowel de bezoekers als medewerkers voorop. Daarom volgen zij de richtlijnen van het RIVM en zijn alle fysieke vestigingen tot en met 18 november 2020 gesloten. Maar in de tussentijd hoef je de bibliotheek niet te missen. Dankzij de virtuele vestiging hebben leden op elk moment van de dag toegang tot de collectie. Zo kun je ook vanuit huis lekker blijven lezen, luisteren en leren.

Alles binnen handbereik

E-books, luisterboeken en de Kennisbank zijn beschikbaar via de virtuele vestiging op de website van AanZet. De Kennisbank is een verzameling van online cursussen, digitale kranten, handige websites, voorleesfilmpjes en lees- en leerapps voor de jeugd. Het online aanbod is alleen beschikbaar voor leden van de Bibliotheek AanZet. Ben je nog geen lid van AanZet? Dan is dit hét moment om lid te worden. Er zijn zowel betaalde als gratis abonnementen. Lees er alles over op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/lid-worden.

Online activiteiten

Daarnaast valt er ook vanachter je computer genoeg te beleven bij de bieb. Schuif op 25 november bijvoorbeeld online aan bij het webinar van biografisch onderzoeker Petra Teunnisen. Dit in het kader van de nationale leescampagne Nederland Leest. Hier ontdek je hoe jij aan de slag kunt met je eigen familieverhaal. Dit webinar is te volgen via het YouTube kanaal AanZet Live. Wil je nog meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan via hetzelfde YouTube kanaal de livestream ‘In gesprek met de Stad’. Hier gaan Bibliotheek AanZet op 26 november met diverse gasten in gesprek over diversiteit en familiegeschiedenissen. Kijk voor meer informatie en een overzicht van al onze digitale activiteiten op: https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten