Bestuur GRNR flyert over omleiding fietsroutes

BAM infra start maandag 29 april met de reconstructie van de Verbindingsweg. Fietsers krijgen tijdens de werkzaamheden te maken met een omleidingsroute. Donderdag 18 april delen Tanja de Jonge (voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard) en Henk van Os (lid dagelijks bestuur GRNR) flyers uit om de fietsers hierover te informeren.

Volgens planning is de reconstructie medio november klaar. Auto- en vrachtverkeer kan tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de Verbindingsweg.

App

Bam infra heeft de app ‘BAM infra projecten’ ontwikkeld waarmee de aannemer iedereen die deze app op zijn smartphone downloadt, op de hoogte houdt van actuele informatie, planning en omleidingsroutes. Daarnaast brengt de GRNR een digitale nieuwsbrief uit waarop belangstellenden zich kunnen abonneren via de website www.nieuwreijerwaard.eu.

De reconstructie van de Verbindingsweg is nodig voor een vlotte doorstroming van het verkeer en het openbaar vervoer. Bam infra verlegt en verbreedt de weg en legt kruisingen aan met nieuwe wegen (zoals de Laurierweg). Ook komen er  drie ruime groenstroken waar nieuwe bomen in worden geplant.