Lokaal

Bewoners Houtzaagmolen winnen 587.500 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twintig deelnemers van de Postcode Loterij in de wijk Drievliet. Op hun postcode is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
– 75.000 euro (1 winnaar)
– 50.000 euro (4 winnaars)
– 25.000 euro (10 winnaars)
– 12.500 euro (5 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Bas wordt samen met zijn vrouw verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque


Bas (78) wordt samen met zijn vrouw verrast met 25.000 euro: “Wat is dit geweldig! Met deze geldprijs gaan we naar Indonesië. Daar woont familie van mijn vrouw en die willen we graag opzoeken.”

Adri (81) op de bovenste foto wint 25.000 euro en is blij verrast: “Dit was zo ontzettend leuk om mee te maken! Vooral dat Gaston erbij was, vond ik echt feest. Wat ik precies met het geld ga doen, weet ik nog niet. Ik moet het eerst nog even laten bezinken.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Foto’s: Jurgen Jacob Lodder