Bibliotheek Ridderkerk Bolnes gaat verbouwen

Bibliotheek Ridderkerk Bolnes gaat verbouwen. Van donderdag 26 augustus t/m donderdag 2 september 2021 is deze vestiging gesloten. Een weekje dus. Als alles naar verwachting verloopt, is iedereen vanaf vrijdag 3 september weer van harte welkom in een verbouwde bieb.

Waarom verbouwen?

De samenleving verandert en de Bibliotheek AanZet en partners veranderen mee. Bibliotheek Ridderkerk Bolnes bevindt zich in Wijkvoorzieningscentrum Noordhaven. Door de verbouwing kunnen alle ‘bewoners’ beter gebruik maken van het pand.
De ruimte van Bibliotheek Ridderkerk Bolnes wordt kleiner. Maar, goed nieuws, het grootste deel van de collectie blijft. En er is straks meer mogelijk op het gebied van activiteiten. De vernieuwde bieb betekent: een goede samenwerking met partners, samen organiseren en elkaar aanvullen. Ook gaat gewerkt worden met een aantal enthousiaste vrijwilligers die straks voor leden en bezoekers klaarstaan in de bieb. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen in Bolnes toegang heeft tot informatie én inspiratie.

Tijdelijk uitwijken

In de verbouwingsweek kan iedereen natuurlijk terecht bij de andere vestigingen in Ridderkerk: Bibliotheek Ridderkerk centrum en Bibliotheek Ridderkerk Slikkerveer. Kijk voor de actuele openingstijden op debibliotheekaanzet.nl