Lokaal

Bij Nikki Aan Tafel vierde 10-jarig bestaan met Anna en Elsa

Zaterdag 1 juni 2024 waren Prinses Anna en IJskoningin Elsa te gast in Ridderkerk om de viering van het jubileum van ‘Bij Nikki Aan Tafel’ te starten.

Vele kinderen waren ’s ochtends vroeg al op tijd aanwezig om met Anna en Elsa op de foto te gaan. Eigenaresse Nicolette Meerman liep stralend tussen de mensen en nam de vele felicitaties en cadeaus met een dikke glimlach in ontvangst. Om de rij wachtende kinderen goed te kunnen organiseren waren zelfs dranghekken nodig om alles in goede banen te leiden.

In de afgelopen 10 jaar is ‘Bij Nikki Aan Tafel’ uitgegroeid tot een bekende Ridderkerkse ijssalon waar de bezoekers ook terecht kunnen voor onder meer koffie met huisgemaakte appeltaart, lunch, high-tea en uiteraard ijs in vele soorten en smaken. Alles is vers en huisgemaakt en ingekocht bij producenten uit de streek.

Nicolette kijkt met vertrouwen naar de toekomst, want ze heeft nog veel meer plannen om ‘Bij Nikki Aan Tafel‘ de klanten te blijven verwennen. Openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 20.00 uur. 

Foto’s: Roelie ’t Jong