Lokaal

Blok 2 van de Brede School staat voor de deur

Het tweede blok van de Brede School gaat bijna weer van start in Ridderkerk en kinderen kunnen zich weer aanmelden voor allerlei verschillende activiteiten op het gebied van sport, gezondheid, cultuur en kunst. Alle informatie over de activiteiten kunt u terug vinden op www.bredeschoolridderkerk.nl. Wilt uw kind ook meedoen? Dan kunt u hem/haar ook via de website aanmelden. 

Doe jij ook na schooltijd mee aan de Brede School activiteiten? In Bolnes zijn er dit blok 23 activiteiten waaraan de kinderen mee kunnen doen. Kom koken met juf Wil, doe mee met Mad Science en doe allerlei proefjes met een wetenschaper of leer alle kneepjes van het vloggen met ‘word een vlogger’.  En er is nog veel meer! 

Voor een hoop ouders is de Brede School nog onbekend. Met name de ouders van de kinderen die net op de basisschool komen of net naar Ridderkerk zijn verhuisd. Hier in Ridderkerk organiseert de Brede School allerlei activiteiten op het gebied van sport, gezondheid, cultuur en kunst onder- en naschooltijd. Na schooltijd worden de meeste activiteiten aangeboden en ouders en kinderen kunnen zich hier voor opgeven. Op dit moment is er aanbod voor kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 13 jaar. 

De Brede School Ridderkerk bestaat uit partijen die de Brede School dragen, zo zijn de basisscholen, BSO/kinderopvang, wijkinstanties en Facet Ridderkerk er bij aangesloten. De Brede School coördinatoren (Juf Evina, meester Max, Melvin, Terry, Edward en Jerry) komen de aankomende weken in de wijk en op de scholen om de activiteiten te promoten en kinderen te werven voor de activiteiten, met als doel het breed opleiden van kinderen. 

Meer weten over de Brede School Ridderkerk? Bekijk www.bredeschoolridderkerk.nl