Lokaal

Blokker Dillenburgplein: een nieuw interieur en breder assortiment

Hij is terug van weggeweest. De Blokker aan het Dillenburgplein is compleet vernieuwd en inmiddels open voor klanten. Dit werd gevierd met een feestelijke opening op woensdag 26 augustus. Zowel het personeel als de klanten waren tevreden met de veranderingen.

De aanpassingen bestaan onder meer uit een nieuw interieur en een breder assortiment. “We hebben nu meer huishoudartikelen en spullen voor in huis. Daarnaast ook fantastisch personeel”, vertelt de manager. Verder is de winkel ook ingericht volgens de corona richtlijnen doordat er looproutes zijn aangegeven.

Spik en span

Wie geen tijd heeft om thuis de aanbiedingen te checken, kan dat gemakkelijk nog in de winkel. De nieuwe Blokker maakt namelijk gebruik van reclame televisie waarbij je de nieuwe aanbiedingen op een scherm kunt bekijken. De eerste klanten hadden dan ook geen probleem met het vinden van de aanbiedingen. “Ik kwam regelmatig bij de oude Blokker en las over de opening. Ik zag dat de stofzuiger in de aanbieding was, dus die ging ik even scoren voor mijn moeder.”

Ook moeders met kinderen slagen in de vernieuwde, grote zaak. “De oude Blokker was soms een beetje leeg, maar nu ziet het er spik en span uit.” Het kind naast haar draagt een trommel en een drinkbeker. “Er is genoeg te koop voor mama’s en voor kinderen. Ook speelgoed dus”.  Veel mensen blijken vaste klanten, want ook de derde klant kwam voorheen al bij de oude Blokker. “Ik kom voor de Senseo aanbieding en mijn dochter werkt hier, dus ik wou even kijken hoe het ging.” Ook deze vrouw geeft aan blij te zijn met de nieuwe zaak. “Ik ben echt een Blokker mens”, lacht ze.

Huishoudspecialist

Het personeel staat inmiddels te springen om nieuw klanten te verwelkomen. “We zijn de enige huishoudspecialist in Ridderkerk en hebben echt liefde voor de klant. Ik zou zeggen: kom langs, want wij staan er klaar voor.”

Dit verhaal was te beluisteren bij het radioprogramma Prettig Weekend. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Luister dan elke zaterdag naar Prettig Weekend van 10:00 tot 12:00 uur via RTV Ridderkerk. 

Door Willeke Havenaar