Burgemeester Attema: houd de coronamaatregelen vol!

Burgemeester Anny Attema richtte het woord aan alle Ridderkerkers in een open brief. Zij doet daarin een oproep om de maatregelen tegen het coronavirus vol te houden.

Beste inwoners van Ridderkerk,

De cijfers liegen er niet om. In onze regio is de grootste toename van het aantal corona-besmettingen. En hoewel u allemaal weet wat u zelf kunt doen om een besmetting tegen te gaan, wil ik u nogmaals op het hart drukken u aan de maatregelen te houden, want ook in Ridderkerk is het aantal besmettingen fors toegenomen.

Houd afstand, blijf ook bij milde klachten thuis, werk zoveel mo- gelijk thuis en hoest en nies in uw elleboog. En laat u vooral testen, zelfs bij milde klachten. In deze vakantieperiode is het natuurlijk leuk om op reis te gaan, of dagjes weg, maar vermijd daarbij drukte! Ik zie gelukkig dat veel inwoners van Ridderkerk hun uiterste best doen om zich aan alle maatregelen te houden. Zowel bewoners als ondernemers. Blijf dat vooral doen, zodat we deze periode allemaal zo gezond mogelijk door- komen. Dank u wel!

Anny Attema, burgemeester