Cadeaus en inspiratie zoeken bij De Kandelaar

De laatste maand van het jaar is een periode waarin veel mensen cadeaus aanschaffen en inspiratie zoeken rondom Sinterklaas en/of het Kerstfeest. De medewerkers van de Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar geeft u desgevraagd graag advies. 

De Kandelaar verkoopt o.a. boeken, (kinder)bijbels, theologische boeken, Gedichten en cadeauboeken, waargebeurde verhalen,  kinderboeken, luisterboeken, romans, dagboeken 2021, cadeauartikelen, Israël producten, Cd’s, Dvd’s, agenda’s, kalenders, muziekbundels, tijdschriften/magazines, spelproducten/puzzels. Klanten sturen graag een kaartje naar iemand die eenzaam is en komen daarvoor naar de Kandelaar, mooie kaartjes met en zonder tekst. 

Ook voor de adventstijd zijn er allerlei artikelen, slingers, kaartjes, boeken en knutselpakketten. 

De Christelijke boekhandel De Kandelaar is al jarenlang een bekende winkel in het hartje van Ridderkerk, waarvan de winst naar goede doelen gaat. De achterliggende jaren is jaarlijks meer dan 45.000 euro weggegeven aan goede doelen in Nederland en daar buiten.

Zolang de sociale contacten zo veel mogelijk moeten worden beperkt, geldt: bestellingen worden binnen Ridderkerk gratis thuisbezorgd. De Kandelaar accepteert de boekenbon of -card, de VVVcard en natuurlijk de eigen cadeaubon. Tijdens de openingstijden van de winkel is de tweedehands verkoop van, boeken, bijbels en cd’s/dvd’s boven de winkel geopend.

Boekhandel de Kandelaar is te vinden aan de Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk, tel. 0180 424 698.

Kijk ook op webshop de-kandelaar.nl