Lokaal

“Christelijke Boek- en Muziekhandel de Kandelaar” aangepast aan de behoefte van de klant

Op woensdagavond 27 juni hebben alle medewerkers van de kandelaar een feestelijke en gezellige zomeravond gehad. De afgelopen tijd heeft de winkel een metamorfose gehad. Onder leiding van een professionele opruimcoach (www.huijsraad.nl) hebben we meer structuur en orde aangebracht in de winkel. De magazines hebben een mooie en overzichtelijke plek gekregen, alle accessoires staan met de bijpassende kaartenmolens bij elkaar.

De kleuren en vaste kasten zijn gebleven. Maar is flink geschoven en veranderd om aan de behoeften van de klanten te voorzien en de winkel overzichtelijk te houden. Ook is de binnenkomst veel beter geworden doordat de vrijwilligers weer zicht hebben op de winkeldeur en klanten direct de vrijwilligers zien. We zijn heel blij met het resultaat en hebben dat gevierd onder het genot van een hapje en een drankje en een ontmoeting met elkaar.

‘Vier de zomer’ is het thema voor deze periode, die ook terug te vinden is in de winkel. Naast een speciaal ‘vier de zomer-boekje’ hebben we veel andere magazines, glossy’s, boeken en werkboeken voor de tijd van ontspanning in de zomer.  Omdat er heel wat vrijwilligers de zomer gaan vieren hebben we aangepaste openingstijden.

Tijdens de basisschool vakantie (16 juli tot en met 26 augustus) zijn we op maandag open van 13.00 uur tot 17.00 uur, van dinsdag tot zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Wij staan graag voor u klaar! En denkt graag mee als u iets zoekt, iets nodig hebt of als u iets wilt bestellen. Als u dat via de Kandelaar doet, komt de opbrengst ten goede aan een waardevol doel!Boekhandel de Kandelaar is te vinden aan de Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk en Webshop www.de-kandelaar.nl