CIGO Dillenburgplein gekroond tot Koning TOTO Winkel

CIGO Dillenburgplein in Ridderkerk mag zich als eerste verkooppunt in Nederland Koning TOTO Winkel noemen. Ondernemers Arie en Fran van den Heerik en hun team krijgen deze titel voor hun uitgebreide kennis van sportweddenschappen en inspanningen om het belang van verantwoord spelen onder de aandacht van klanten te brengen. 

Woensdag 24 augustus 2022 werd de winkelier in Ridderkerk officieel ‘gekroond’. Eerder dit jaar werd CIGO Dillenburgplein in Rotterdam, voorafgaand aan de TOTO KNVB Bekerfinale, in het bijzijn van andere TOTO Specialisten uitgeroepen tot Koning TOTO Winkel.

Over TOTO Winkel

TOTO is oer-Hollands en in 1957 opgericht door de KNVB. TOTO Winkel heeft dagelijks een groot aanbod van sportwedstrijden, waarbij de speler voor aanvang van de wedstrijd een voorspelling kan plaatsen. Dat kan in de winkel of via de TOTO Winkel-app. Met deze app kunnen spelers een voorspelling doen, een QR-code aanmaken en deze in de winkel scannen.

TOTO Winkel is een spel van Nederlandse Loterij. Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij via NOC*NSF een groot deel van haar resultaat aan de Nederlandse sport. In 2021 was dat een bedrag van 50,4 miljoen euro, waarvan ruim 4,4 miljoen euro naar de KNVB ging voor het Nederlandse amateurvoetbal.