Lokaal

Crowdfunding voor nieuw metselwerk Rijsoordse molen ‘de Kersenboom’

Met een leuk en enthousiast team van vrijwilligers van Stichting De Rijsoordse Molen wordt er hard gewerkt om de mooie “Rezoordse” molen de trots van Rijsoord te laten zijn en blijven: met elkaar ( Het bestuur en het molenteam van Stichting  De Rijsoordse Molen) wordt er alles aan gedaan om de molen in goede conditie te kunnen houden tot in de lengte van jaren.

Zo worden er subsidies aangevraagd, wordt er onderhoud gepleegd,  laten ze de molen regelmatig draaien en malen, en exploiteren een leuke molenwinkel die inmiddels een behoorlijke klantenkring heeft opgebouwd op het eiland IJsselmonde. De klanten komen veelal uit Rotterdam Zuid, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam, Barendrecht, Zwijndrecht en natuurlijk uit het eigen Rijsoord.

Om te kunnen blijven doen wat er momenteel gedaan wordt met de molen, heeft de molen onder andere een dringende restauratie aan het metselwerk nodig, waar veel geld voor nodig is. 

Hoewel er verschillende subsidies ontvangen mogen worden  is dit niet voldoende om het volledige bedrag bij elkaar te krijgen. Daarom is er een crowdfundingsactie opgestart.

Wil je ook meehelpen om onze molen, de trots van Rijsoord te laten zijn en blijven?

Doneer dan via deze link. Iedere bijdrage groot en klein zal voor onze molen van grote waarde zijn.