Lokaal

De Brede School is klaar voor het nieuwe schooljaar

De scholen zijn weer begonnen. Ook dit schooljaar zal Facet Ridderkerk, samen met partners, veel gaan doen in verschillende wijken in Ridderkerk, zoals sportdagen, buitenspeeldagen, projecten op het gebied van gezondheid, speurtochten, moestuinen en nog veel meer. Sociale cohesie, leefbaarheid, sport en gezondheid zijn hierbij de uitgangspunten. Ook de Brede School zal in alle wijken weer starten.

Nieuw: een blauw puzzelstukje
Doe jij vaak mee aan de Brede School activiteiten? Dan is je misschien iets opgevallen. Er is een icoontje toegevoegd in de vorm van een blauw puzzelstukje. Dit blauwe puzzelstukje staat voor activiteiten waaraan bijzondere kinderen mee kunnen doen. Dit kan bijvoorbeeld een kind zijn met een lichte beperking, een wat drukker kind of een kind die het prettiger vindt om te werken in kleinere groepen. De Brede School coördinatoren proberen zo gericht mogelijk te werken en iedereen een kans te bieden om zichzelf zo breed mogelijk te ontwikkelen.

Verhuizing in Bolnes
Het opbouwwerk, jongerenwerk en de combinatiefunctionaris verhuizen van het kantoor aan de Noordstraat naar het Wijkvoorzieningencentrum Bolnes (WVC Bolnes), dus schroom niet om binnen te lopen als je vragen hebt. Zij zitten maar één deur verder, helpen je graag verder en leren je graag kennen!

Benieuwd naar het programma van de Brede School? Bekijk de website: www.bredeschoolridderkerk.nl.