Lokaal

De Brede school is weer begonnen

De brede school is weer begonnen in Ridderkerk en de kinderen kunnen zich aanmelden voor  verschillende activiteiten op het gebied van sport, gezondheid, cultuur en kunst. Alle informatie over de activiteiten kunt u terug vinden op www.bredeschoolridderkerk.nl. Mocht uw kind mee willen doen dan kunt zich ook via deze site aanmelden. 

Voor veel ouders is de brede school nog onbekend, met name voor ouders van kinderen die net op de basisschool komen of naar Ridderkerk zijn verhuisd. De brede school is een fantastisch initiatief waar diverse activiteiten op het gebied van sport, gezondheid, cultuur en kunst georganiseerd worden onder en na schooltijd. De meeste activiteiten vinden plaats na schooltijd en ouders en kinderen kunnen zich hier voor opgeven. 

Bij de brede school zijn verschillende partijen aangesloten, zoals de scholen, BSO/kinderopvangen, wijkinstanties en Facet Ridderkerk. De brede school coördinatoren (Juf Evina, meester Max, Melvin, Terry, Edward en Jerry) komen in de wijk en op de scholen om de activiteiten te promoten en kinderen te werven voor de activiteiten. De brede school staat er voor dat kinderen breed worden opgeleid daarom bieden we altijd activiteiten op verschillende gebieden aan. 

Wilt u meedoen of wilt u meer informatie over de Brede school ga dan naar de website.