De Kandelaar: minder giften naar goede doelen

Helaas kon er dit jaar tot nog toe minder giften naar goede doelen over gemaakt worden terwijl dat juist een doel van de Boek- en Muziekhandel de Kandelaar is.

De webshop van de Kandelaar is gelukkig nu wel door veel Ridderkerkers ontdekt, zelfs heel Nederland. Nu de winkel weer normaal open is kijkt men op de site of  het betreffende boek in voorraad is en komt bewust de bestelling in de winkel halen of de bestelling wordt (in Ridderkerk gratis, als het kan de zelfde dag nog) bezorgd, netjes ingepakt en als het een cadeau is als cadeau ingepakt. Als het niet op voorraad is kan het meestal besteld worden.

“Wij hopen weer snel naar het oude niveau van 45.000 euro per jaar aan giften te gaan nu de winkel weer gewoon open is. Zes dagen staan deskundige vrijwilligers klaar om desgevraagd een goed advies te geven voor het kopen van boeken, kaarten, puzzels, spelletjes, dvd’s, cd’s of cadeau. Ook voor de  boekenbon of -card, de VVVcard en onze eigen cadeaubon kunt u de Kandelaar terecht.”

Om ruimte te maken voor nieuwe boeken staat voor in de winkel een boekentafel tot wel 70 % korting. Dagelijks 9.30-17.30 uur, maandag vanaf 13.00 uur, vrijdagavond 18.30-20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. In de winkel mogen er 4 klanten ontvangen worden (boven de 12 jaar ). Op de bovenverdieping (2de hands boeken, Bijbels, kinderboeken, kookboeken, romans, theologie, cd’s etcetera ) mogen ook 2 klanten.

Boekhandel de Kandelaar is te vinden aan de Sint Jorisstraat 10 in Ridderkerk, tel. 0180-424698, webshop www.de-kandelaar.nl