Lokaal

De Kandelaar viert 40-jarig jubileum met vrijwilligersuitje: zaterdag 1 juni winkel gesloten

Boekhandel De Kandelaar viert dit jaar het 40-jarig jubileum en dat zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Gedurende al deze jaren wordt de winkel volledig beheerd door vrijwilligers en zijn alle opbrengsten geschonken aan goede doelen in zowel Nederland als andere delen van de wereld. Als dank voor de tomeloze inzet van de vrijwilligers wordt op zaterdag 1 juni 2024 een speciaal uitje voor hen georganiseerd. Hierdoor zal de winkel en de tweedehands afdeling op deze dag gesloten zijn. Uiteraard is het via de webshop 24 uur per dag mogelijk om boeken te bestellen.

Er staan dit jaar nog meer activiteiten gepland voor de vrijwilligers en belangstellenden. Voor meer activiteiten in de winkel vinden momenteel nog de laatste voorbereidingen plaats, waarvoor een speciale commissie in het leven is geroepen.

De notitiebijbel heeft inmiddels een eigen plek in de winkel gekregen. Het is mooi om te zien dat mensen er echt voor gaan zitten om iets in de bijbel te schrijven of kleur te geven, zodat deze bijbel een bron van bemoediging kan zijn voor iedereen!

Ridderkerkers die op zoek zijn naar een christelijk boek, puzzels, spelletjes, dvd’s, cd’s, of een cadeau of kaartje worden in de winkel uitstekend geholpen. Voor wie twijfelt over een geschikt cadeau, is er de keuze uit een boekenbon, VVV-card of de eigen cadeaubon van De Kandelaar.

De winkel aan de Sint Jorisstraat 10 is zes dagen per week geopend: maandag 13.00 – 17.30 uur, dinsdag t/m donderdag 9.30 – 17.30 uur, vrijdag 9.30 – 17.30 uur, vrijdagavond 18.30 – 21.00 uur, zaterdag 9.30 – 17.00 uur.