Lokaal

De Loods zoekt vrijwilligers

 De Loods zoekt spontane, enthousiaste vrijwillige medewerkers die het jongerencentrum komen versterken!

Wil jij achter de bar werken terwijl bekende dj’s of artiesten op het podium staan? Je werkervaring verbreden en meteen je CV uitbreiden? Nieuwe mensen leren kennen en leren werken in een team? Als vrijwilliger bij De Loods kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Meedraaien achter de bar, de kaartcontrole uitvoeren bij de entree, meehelpen bij het ontvangen van de artiesten of aan de slag met het op- en afbouwen van een evenement.

Crew

Natuurlijk biedt De Loods ook een hoop leuke dingen als je bij de crew zit. Zo krijg je gratis toegang tot alle evenementen, krijg je de kans veel bekende artiesten te ontmoeten, kun je werkervaring opdoen en diverse cursussen volgen, zoals BHV, EHBO en/of een tapcursus.

Zonder vrijwilligers had jongerencentrum De Loods nooit zo’n succes kunnen zijn. En op dit moment zijn er nieuwe kansen voor jongeren die vrijwillig hun steentje willen bijdragen. Ben jij flexibel, ouder dan 15 jaar en ben je iemand die graag uitdagingen aangaat? Dan ben je in De Loods aan het goede adres.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan en wie weet versterk jij binnenkort het team. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met info@deloodsridderkerk.nl.