Lokaal

De Loods zoekt vrijwilligers

De Loods is al bijna 9 jaar een begrip in Ridderkerk en is er ook vooral door jongeren die zich vrijwillig inzetten: zonder deze vrijwilligers had het jongerencentrum nooit zo’n succes kunnen zijn. Op dit moment zoekt De Loods nieuwe jongeren die vrijwillig hun steentje bij willen dragen.

Wil jij achter de bar werken terwijl bekende dj’s of artiesten op het podium staan? Je werkervaring verbreden en meteen je CV uitbreiden? Nieuwe mensen leren kennen en leren werken in een team? De Loods zoekt spontane, enthousiaste vrijwillige medewerkers die het jongerencentrum komen versterken! Ben jij flexibel, ouder dan 15 jaar en ben je iemand die graag uitdagingen aangaat? Dan ben je in De Loods aan het goede adres.

Als vrijwilliger bij De Loods kun je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Je kan meedraaien achter de bar, de kaartcontrole uitvoeren bij de entree, meehelpen bij het ontvangen van de artiesten of aan de slag met het op- en afbouwen van een evenement.  Natuurlijk biedt De Loods ook een hoop leuke dingen als je bij de crew zit. Zo krijg je gratis toegang tot alle evenementen, krijg je de kans veel bekende artiesten te ontmoeten, kun je werkervaring opdoen en diverse cursussen volgen, zoals: BHV, EHBO en/of een tapcursus.

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan en wie weet versterk jij binnenkort het team. Neem voor meer informatie of aanmelden contact op met info@deloodsridderkerk.nl of via een DM @loodsridderkerk.