Lokaal

De Regenboog met 7 kleuren opent winkel aan de Dr. Colijnstraat

Op woensdag 14 februari 2024 wordt om 14.00 uur op feestelijke wijze een nieuwe winkel in het Ridderkerkse centrum geopend.

,,We zijn er hartstikke trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen met ons hele team, want we zijn allemaal vrijwilligers en willen met deze winkel geld ophalen voor meerdere goede doelen in Ridderkerk en omstreken. Ons vertrouwde team heeft jarenlang vrijwillig en vol liefde bij het Leger des Heils (nu een Bij Bosshardt) meegedraaid, maar door verschil van inzicht zijn we daar gestopt en gaan we hier dus met veel liefde, warmte en enthousiasme opstarten met verschillende initiatieven’’, vertelt Letty Been.

In de afgelopen weken heeft het winkelpand een metamorfose ondergaan. De binnenruimte is opnieuw ingericht, waardoor er een kringloop winkeltje is gecreëerd, maar dat is zeker niet het enige.

,,We verkopen vintage kleding en nog meer leuke spulletjes in onze kringloop winkel. Daarnaast hebben we ook onze oude vertrouwde haak en breiclub en kunnen mensen ook binnen wandelen voor een praatje en/of luisterend oor en een kopje koffie of thee in onze huiselijke sfeer. De Regenboog bestaat niet voor niets uit zeven kleuren en met ons motto: ‘Met Elkaar Zorgen Voor Elkaar’ proberen we dat ook uit te dragen’’, besluit Letty Been.

De Regenboog is na woensdag 14 september geopend op woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. De Regenboog is gevestigd aan de Dr. Colijnstraat 28 in het centrum van Ridderkerk.

Foto: Roelie ’t Jong