Lokaal

Derde puzzeltocht EvR wederom een succes

Op vrijdag 18 augustus 2023 was het weer zo ver. Voor de derde keer op een rij organiseerde Echt voor Ridderkerk (EvR) wederom een Puzzelspeurtocht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ridderkerkse kinderen konden de hele dag genieten van een speurtocht in het Oosterpark. Na het eerste deel van de speurtocht volgde een eerste ronde van 8 spellen waarmee punten te verdienen waren. De kinderen mochten ook 2x grabbelen in de grabbelton. Daarna was er een lunch, gesponsord door Supermarkt PLUS uit Drievliet. De tussendoortjes eierkoeken, drinken en snoepjes werden gesponsord door DIRK III, Van der Valk, Bakkerij Voordijk en Bakkerij P. van der Linden. Na de lunch volgde er weer een ronde van 8 spellen en kregen de kinderen weer wat te eten, te snoepen en te drinken. Daarna gingen zij weer op pad met een route vol speuren naar letters, die hen leidde tot aan het Restaurant De Pannekoe waar de prijsuitreiking plaatsvond. Maar eerst kregen alle kinderen en begeleiders daar ook nog een ijsje.

De prijsuitreiking werd door niemand minder dan Burgemeester Marco Oosterwijk verricht. En er waren heel wat prijzen te verdelen. Een onverwachte prijs ging naar Julian Brand, voor de meest enthousiaste deelnemer. Hij stond namelijk al een dag eerder op het Oosterpark voor de puzzeltocht. Dit jaar werd er voor het eerst ook per leeftijd een prijs verloot. De overige prijswinnaars waren:

Soort prijsJongen/meisje Gewonnen door:

Poedelprijs

Jongen
Meisje

Jeremy Blom
Emily Zhao

4e prijs

Jongen
Meisje

Xavi van der Perk
Isa Reijns

3e prijs

Jongen
Meisje

Jeremy Zhao
Sansa Schipper

2e prijs

Jongen
Meisje

Jayden Stevenick
Niomi van der Perk

1e prijs

Jongen
Meisje

Jordy van Dijk
Maike van Dongen

Groepsprijs


Begeleidster
Evelien


Sara van Ooijen, Jelmer Blom,
Arwin Hazejager en Julian Brand

Het was weer een heerlijke dag, met mooi weer, veel spelletjes en veel winnaars. 

Dank aan alle medewerkers en vrijwilligers van het EvR-team voor het mogelijk maken van deze dag en alle voorbereidingen die ervoor nodig waren. Dank ook aan de volgende sponsoren die deze dag met de vele prijzen, cadeautjes, eten, drinken, fruit, snoep en nog veel meer weer mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie hulp was dit écht niet mogelijk geweest. De sponsoren voor 2023 waren: AKOMAR Shipping BV, Beautiful Solutions, De Bloemenjungle, Bram Ladage, Brent OCC, Kloos Team, McDonald’s, MEE Ling, Mischa Kloos, MSR Verhuur, Opnieuw & Co, Oxin Growers, Bakkerij P. van der Linden, PAKOR Vloeren BV, RENSA Verwarming + Ventilatie, SIERAT Administratiekantoor, Supermarkten PLUS en DIRK III, SUSHI KING, Van der Valk, Bakkerij Voordijk. Ook dank aan de anonieme sponsors.