Dillenburgplein Slikkerveer erg in trek op Koningsdag

Op Koningsdag was volop drukte op het Dillenburgplein. Dit was het centrum voor de vele feestactiviteiten in de wijk Ridderkerk Slikkerveer.

Evenals vorig jaar werd er dit jaar weer een puzzelwandeltocht georganiseerd door het Ideeteam Slikkerveer. De tocht was zo’n 3,5 km lang en liep gedeeltelijk door het Donckse Bos heen. Onderweg kwamen de deelnemers diverse elementen tegen, zoals: puzzels oplossen, sport en spel.

De Stormbaan Race Run luchtkussen was erg in trek bij de jeugd. Lange wachttijden was soms het resultaat en af en toe moest corrigerend worden opgetreden door de toezichthouders.

Door het zonnige weer hadden de barmedewerkers van de buitentrap het erg druk en de diverse versnaperingen werden vakkundig en snel geserveerd. Jong en oud was te vinden op het ruime buitenterras.

Op de mobiele podiumwagen waren optredens van diverse Ridderkerkse muziekgroepen zoals het koor Something Else en DJ’s. Om 15.30 uur was het tijd voor een optreden van de Pieter Boele band en de echte oude krakers zaten in het repertoire.

Foto’s Wessel Dekker