Dodelijk ongeval Haven van Ridderkerk

Vannacht, 23 mei 2022 om 01.45 uur, heeft op de Haven van Ridderkerk een zwaar ongeval plaatsgevonden. De hulpdiensten, waaronder de trauma helikopter,  drie brandweerwagens, een ambulance en diverse politiewagens kwamen ter plaatse.

Bij dit ongeval is één persoon overreden door een vrachtwagen en om het leven gekomen. Mogelijk dat er sprake was van ‘uithalers’ die op het terrein spullen/drugs uit containers wilde halen. De politie kon nu nog niet zeggen wat er precies gebeurd is. Daar wordt nog volop onderzoek naar gedaan. Het terrein is door de politie afgezet.

Update 9.22 uur: De brandweer gaat naar de Haven voor het reinigen van het wegdek.

Update 10.57 uur: Rijnmond meldt dat de man zich samen met nog twee anderen illegaal op het terrein van een Ridderkerks bedrijf begeven zou hebben. De politie rukte uit na een melding dat er verdachte personen rondliepen. De politie pakte één van de drie personen op, een 27-jarige man uit Heeze. De andere vluchtte weg.

Update 12.01 uur: Volgens Albasserdamsnieuws.nl had de man zichzelf verstopt onder een dieplader bij een bedrijf aan de overkant van de weg, nadat hij en de twee andere twee inbrekers waren opgemerkt door de beveiling.

Update 12.54 uur: De politie doet middels een bericht een oproep: Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie voor de politie? Dan komen zij graag in contact met u. Bel de politie op nummer 0900 8844 of bel MisdaadAnoniem 0800 7000

Update 24 mei 2022, 14.05 uur:

Dit bericht wordt mogelijk nog aangevuld.