Lokaal

Doe mee met de 3D Street Art Fotowedstrijd

Het Winkelhart Ridderkerk is op zoek naar de beste interactieve foto. In het centrum zijn zeven verschillende 3D straattekeningen te vinden. Voor elke tekening is er één prijs te winnen. Je kunt dus maximaal van elke tekening één foto plaatsen (totaal 7).

Hoe doe je mee om te winnen.

1. Plaats je foto voor 24 augustus onder het bericht op de facebookpagina van het Winkelhart Ridderkerk.
2. Like onze Facebookpagina
3. Vind dit bericht leuk.
4. Deel dit bericht op je tijdlijn

De hoofdprijs wordt bepaald door een jury bestaande uit bestuursleden van de winkeliersvereniging. De keuze wordt bepaald op basis van creativiteit, originaliteit en of deze interactief is binnen de 3D Art tekening.

De publieksprijzen gaan naar de foto’s met het hoogst aantal likes waarvan per tekening één winnaar door het publiek wordt verkozen.

Het is ook mogelijk om deel te nemen via het e-mailadres door je foto te mailen naar winkelhartridderkerk@live.nl met vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Echter dan kom je niet in aanmerking voor de cadeaubonnen die door likes worden bepaald. Wel voor de hoofdprijs.


Op maandag 2 september worden de winnaars bekend gemaakt op de Facebookpagina. De winnaars worden via een privébericht op Facebook op de hoogte gebracht.

VOOR SPELREGELS & TIPS: kijk op de website

https://www.facebook.com/winkelhartridderkerk/videos/1773446952757930/