Lokaal

Expositie “Een bijzonder stel”

Op 23 september 2018 opende Wilma Impelmans de tentoonstelling “Een bijzonder stel”. Met deze tentoonstelling wist zij het publiek weer te verrassen met het werk van Alberto Petrivelli en John ten Berge, die ieder hun eigen stijl hebben.

Wilma Impelmans

Alberto Petrivelli is geboren in Toscane in Italie en verhuisde naar Londen. Alberto is autodidact. Zijn werk is een vorm van Modern Expressionisme. Zij werken zijn 3d en kunnen gezien worden als beeldhouwwerken op linnen. Voor deze kunstvorm maakt hij gebruik van onder meer de materialen, zijde, acryl en hars. Hij heeft deelgenomen aan verschillende groeps- en solotentoonstellingen in Londen.


John ten Berge
alias “de Waanzinnige Schilder”is geboren in Groningen. Momenteel is hij actief in Rotterdam, waar hij ook woont. Na de kunstacademie heeft hij zich in eerste instantie gericht op het maken van litho’s en het restaureren en vervaardigen van muurschilderingen. Sinds 2016 schildert hij aquarellen met alledaagse thema’s en met de nodige ironie. Hij doet dit door grote groepen mensen af te beelden, waarbij men zich afvraagt, wat gebeurt er hier op dit schilderij.

De expositie is te bezichtigen bij Imspa Productions aan de Scheepmakerstraat 23, gedurende de periode van 23 september tot 21 oktober 2018. 

Foto’s: Erik Jonkman