Lokaal

Expositie ‘Fotograferen met tablets’ bij Gasterij de Ontmoeting

Vier Ridderkerkse inwoners, Anastasia, Arend, Piet en Ferry (tussen de 70 en 90 jaar) hebben onder leiding van Mark Isarin Fotografie geleerd hoe ze met een tablet mooie foto’s kunnen maken.

Arend en Anastasia voor hun portretten

Dinsdag 27 november vond de opening plaats van de expositie ‘Fotograferen met Tablets’ bij Gasterij de Ontmoeting in Ridderkerk. De foto’s zijn nog tot 14 december te bewonderen in Gasterij de Ontmoeting, Boksdoornstraat 80. 

Cultuur Dichtbij Ridderkerk

Tijdens de mini-cursus van drie lessen leerden de vier deelnemers mooie en goede foto’s maken met een tablet. Fotograferen met Tablets’ is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op www.onderwijs-cultuur.nl.