Lokaal

Facet kijkt terug op een geslaagd zomerfestijn voor senioren

De senioren zomeractiviteiten zitten er voor dit jaar weer op. Facet Ridderkerk kijkt terug op een geslaagd evenement en bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet. Deze enthousiaste groep mensen heeft er voor gezorgd dat alle uitjes perfect verliepen. Zonder deze groep is het niet mogelijk om dit festijn te organiseren. 

Het uitje dat als een van de eerste activiteiten vol zat, was vorige week de dagtocht door Rotterdam. Met een luxe bus met airconditioning werd een bezoek gebracht aan de Markthal, Rotterdam Centraal, Lee Towers Torens en de Van Nelle fabriek. Ook stopte de bus bij het monument voor de 686 omgebrachte Joodse kinderen. Dit was er erg indrukwekkend. Ook de landtong tegenover Hoek van Holland werd bezocht. Er werd geluncht bij restaurant Ketelbinkie op de Wilhelminapier. Voor veel mensen was dit ritje een feest van herkenning.

Tijdens dagtocht Rotterdam werd ook de Markthal bezocht

Ook het afsluitdiner bij Proeflokaal Bregje was gezellig en lekker. Rond de vijftig deelnemers hebben een heerlijk driegangen menu gegeten. Een lekker kopje koffie na afloop zorgde voor een geslaagde afsluiting. 

Het zomerfestijn zit er op, maar de organisatie is alweer bezig met de voorbereidingen voor het winterfestijn. Eind september komt de flyer uit met nieuwe, gezellige en leuke uitjes. Benieuwd naar het programma? Houd de lokale kranten in de gaten of neem te zijner tijd contact op met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.