Lokaal

Facet Uitje naar De Kersenhof in Raamsdonk

Woensdag 12 juli 2023 heeft de groep van de Kleinschalige Uitstapjes van Facet een gezellig dag gehad bij de Kersenkwekerij “De Kersenhof” in Raamsdonk. Na ontvangst met een heerlijk gebakje met kersen werden ze uitgenodigd voor een presentatie over het ontstaan van De Kersenhof met een korte uitleg wat er allemaal komt kijken voordat de kersen ook daadwerkelijk geplukt en verkocht kunnen worden.

Vervolgens met een treintje (een tractor met wagons) een leuke rondleiding door de kwekerij, gevolgd door een heerlijke lunch. (zie foto). Jammer genoeg ging de dag zo snel dat ze weer met het busje terug moesten naar Ridderkerk. Maar niet nadat ze werden verrast op een heerlijk ijsje in Ridderkerk.

Ze hebben weer genoten. Nog even wachten op het volgende uitje in augustus.

N.B.: deze activiteit is speciaal bedoeld voor mensen die extra begeleiding nodig hebben. Juist mensen die niet mee kunnen met de reguliere activiteiten en uitjes wordt de mogelijkheid geboden om toch eens uit huis te komen en anderen te ontmoeten.

Heeft u interesse of wilt u weten of u hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met Jacqueline Revier via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl. Zij kan u dan op de deelnemerslijst zetten, zodat u af en toe gebeld kan worden door één van onze vrijwilligers met de vraag of u mee wilt.