Lokaal

Feestelijke opening Lidl in de Ridderhof

Het nieuwe Lidl-filiaal in de Ridderhof wordt op woensdag 24 november 2021 om 8.00 uur op feestelijke wijze geopend. Daarbij ontvangen klanten die winkelen met de Lidl Plus app een GRATIS Lidl Big Shopper en de eerste honderd Lidl Plus klanten krijgen een bos bloemen.

Met de opening van de Lidl komt de afronding van Ridderhof 2 in zicht. De supermarkt heeft z’n entree in het hart van dit deel van het winkelcentrum waar men direct vanuit de parkeergarage via rolbanen bij de ingang uitkomt. Het parkeren wordt door de Lidl voor het eerste uur vergoed. Winkelhart Ridderkerk is blij met de komst en heet alle medewerkers een hartelijk welkom toe.

Onder het motto “de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs” biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen.

Deze nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten en is in verkoopoppervlakte meer dan 2200 m2 en dus groter dan de winkel die nu dicht gaat. Klanten kunnen nu ook bij de bakkerij zelf hun verse brood met de snijmachine snijden. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ eiland met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes. De winkel beschikt over vier reguliere kassa’s en zes zelfscan kassa’s waar mensen zelf hun boodschappen kunnen scannen en afrekenen. “Ik ben erg onder de indruk van onze mooie ruime nieuwe winkel. Ik hoop dat iedereen in Ridderkerk hem snel komt bewonderen”, aldus trotse supermarktmanager Mustafa.

Een minuut gratis winkelen

Tussen woensdag 24 november en vrijdag 23 december 2021 maken klanten kans op 1 minuut gratis winkelen. Klanten die voor meer dan €20,- boodschappen doen kunnen de daarvoor bestemde voucher invullen en in de voucherbox achter laten. Uiterlijk vrijdag 31 december wordt de winnaar telefonisch bekend gemaakt.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 – 21.00 uur
Zaterdag 08.00 – 21.00 uur
Zondag gesloten. (I.v.m. de huidige maatregelen sluiten alle supermarkten om 20.00 uur)