Lokaal

Feestelijke start van 2024 tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Op dinsdag 2 januari werd traditiegetrouw een feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst gehouden in het gemeentehuis van Ridderkerk.

Vanaf 19.00 uur konden bezoekers al genieten van muzikale klanken van de Bigband ToBe. Daarna volgde de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Marco Oosterwijk en werden de vrijwilligersprijzen uitgereikt. In zijn toespraak benadrukte burgemeester Oosterwijk hoe belangrijk het is om met elkaar in gesprek te blijven. “Ik hoop dat we in 2024 elkaar in de ogen blijven kijken. Dat we durven zeggen waarop het staat, maar dat we dit doen met behoud van respect en waardering. Ik heb er vertrouwen in dat wij dat kunnen in Ridderkerk.”

Uiteraard was er tussendoor voldoende tijd om elkaar te begroeten en de de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen aan het college van burgemeester en wethouders.

De feestelijkheden speelden zich dit jaar af in de theater Het Plein en aangrenzende foyer. Tevens was er een live radio-uitzending van RTV-Ridderkerk, waarin diverse gasten voor de microfoon verschenen.

Foto’s: Gemeente Ridderkerk en Wendy Harreman