Fitcoins voor een gezonde leefstijl

Ridderkerk is al een jaar bezig met het verzamelen van Fitcoins. Met Fitcoins worden volwassenen gestimuleerd een gezondere leefstijl aan te nemen. Deelnemers van dit project sparen voor gezonde producten en diensten door meer te bewegen. Zo is werken aan jouw gezondheid niet alleen leuk, maar levert het ook een beloning op.

Hoe werkt het?

Wil jij ook een gezondere leefstijl aannemen en ben je 18 jaar of ouder? Doe ook mee met Fitcoins. Download de gratis app  ‘It’s my life’ met stappenteller op jouw telefoon en spaar met elke stap die gezet of kilometer die gefietst wordt voor Fitcoins. 

De verdiende Fitcoins kun je inwisselen via de Fitcoins Marktplaats voor gezonde producten zoals groente en fruit, sportactiviteiten, kortingen en andere leuke verassende aanbiedingen bij onder andere Kicks Ridderkerk, Benner Coaching, Grand café Burgerzaken, De Groene Pollepel, Zwembad de Fakkel, Go Health Club, Bloemenhuis van der Waal, Roelie ’t Jong Fotografie, Sportief met Mark, Run on Wheels, Curves, Vitality Praktijk en Upstairs Dance & Fit. 

Aanmelden 

Meld je aan via www.itsmylife24.nl/ridderkerk en volg de instructies op de website.

Neem voor meer informatie contact op met Gertjan Kroon van Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of info@facetridderkerk.nl.