Lokaal

Fruitzaam sponsort Diabetes Challenge

Maandag 6 augustus zorgde het Ridderkerkse bedrijf Fruitzaam voor een lekker tussendoortje voor de deelnemers van de Diabetes Challenge. De deelnemers, met of zonder diabetes, wandelen al vanaf april wekelijks.

Elke maandag is het weer een verrassing voor de deelnemers waar de route deze keer heen gaat. Zij kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden, variërend van 5 tot 11 kilometer. De routes worden uitgestippeld door praktijkondersteuner Diana Maaskant van huisartsenpraktijk Het Doktershuis. Afgelopen week wandelden de deelnemers via het Reijerpark naar het Koningsplein en werden verrast door Fruitzaam met een heerlijk tussendoortje waarbij er verschillende opties werden aangeboden. Fruitzaam is gespecialiseerd in biologisch fruit voor op het werk. Sinds kort heeft Fruitzaam ook een echte smoothiebar die voor evenementen kan worden gehuurd. De organisatie en de deelnemers bedanken Fruitzaam voor het tussendoortje. 

Meer informatie over de Ridderkerkse Diabetes Challenge is te vinden op www.facetridderkerk.nl. Wilt u meer weten? Neem contact op met Jesper Lagendijk via 0180 – 432 350 of Jesper.Lagendijk@facetridderkerk.nl