Galerie Studio Imspa is heropend met Expositie ‘Passie’

Op vrijdag 5 juni 2020 openden Wilma en Martin Impelmans de deuren van Galerie Studio Imspa, na dat de Galerie voor meer dan 2 maanden gesloten was geweest in verband met het coronavirus. 

De galerie houdt zich aan de door de overheid voorgeschreven regels. Dit betekent voor Galerie Studio Imspa dat er in de studio ongeveer 10 mensen tegelijk ontvangen kunnen worden, waarbij een afstand van 1,5 meter gewenst is. Ook wordt er aan de gasten gevraagd hun handen te ontsmetten met de aanwezige desinfecterende gel. Handen worden er niet geschud, maar iedereen wordt door Wilma en Martin Impelmans vriendelijk verwelkomd. 

De naam van de huidige expositie is ‘Passie’. Deze naam staat voor de passie , die Martin en Wilma voor kunst hebben en speciaal voor de op deze expositie getoonde werken. Martin en Wilma beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot de kunstvoorwerpen en kunnen u veel interessante feiten vertellen over de kunstenaars en kunstvoorwerpen. Er is werk te zien van Hans Vanhorck, Toos Holstein, Michael Parkes, Maestro Sergio Bizzarri en vele andere kunstenaars. 

De galerie is gevestigd aan de Scheepmakerstraat 23 te Ridderkerk en is geopend van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 18.00 uur en op afspraak. 

Door Erik Jonkman