Geslaagd RadioNL Zomertoerfeestje

Op zaterdag 10 september vond op het Koningsplein het RadioNL Zomertoerfeestje plaats, dat werd georganiseerd door de SER. Een groot scala aan artiesten was erbij aanwezig om het feestje compleet te maken voor zo’n 5000 bezoekers.

Het muzikale feestje begon al om 17.30 uur en duurde tot tegen 23.00 uur. Als eerste artiest opende John de Bever het Hollandstalige muziekfeestje met onder andere zijn grote hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Samen met Corry Konings volgde de hit ‘Een Vriend Voor Het Leven’. Inmiddels was het publiek al helemaal gewonnen door de artiesten, dus Mart Hoogkamer ook al gearriveerd en dat leverde uiteraard ook met de hit ‘Ik Ga Zwemmen’ alle handjes de lucht in kreeg.

Ook de andere artiesten kregen open doekjes qua applaus voor hun zangkunsten. Samantha Steenwijk, Senna, Perry Zuidam, Jeffrey Heesen, Vinzzent, John West, De Wannebiezz, Robert van Hemert, Nelis Leeman, Helemaal Hollands, ZUS, Otto Lagerfett, Marlane, Rob Zorn, Gebroeders Ko, Demy de Groot, Bob Offenberg en Gino Graus volgden daarna. Het mooie weer werkte uiteraard ook goed mee aan dit festival, dat aan het einde werd afgesloten met een lange polonaise met Marco de Hollander.

Foto’s: Roelof Mulder en Roelie ’t Jong