Lokaal

Geslaagde editie van Foodtruck Festival Harmonie Slikkerveer

Ondanks de harde wind was het afgelopen zaterdag 6 juli 2024 een mooi feestje bij de Harmonie Slikkerveer. Daar werd voor de tweede keer het Foodtruck Festival georganiseerd.

Het concept is heel simpel: door middel van de foodtrucks zorg je voor eten en drinken. Daarnaast presenteer je jezelf (voor zover mogelijk) als vereniging. Nu is de Harmonie Slikkerveer natuurlijk een hele bekende club binnen Ridderkerk, dus zichzelf presenteren was niet echt nodig. Ondanks het onstuimige weer kwamen toch veel mensen op dit festival af.


Onder het genot van een hapje en drankje kon men kijken, maar vooral luisteren naar diverse optredens van alles wat de Harmonie te bieden heeft. Zo kon men luisteren naar het popkoor “Something Else”, maar ook naar het jeugdorkest, de drumband en het grote orkest. De organisatie van dit festival is in handen van een aantal gedreven leden van de Harmonie.


Als je deze groep ernaar vraagt, dan kom je snel te weten dat het organiseren van dit festival ruim een half jaar in beslag neemt. Dat het bij deze editie heel hard waaide, was niet te merken aan het bezoekersaantal. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde editie van “Het Foodtruck Festival”.

Door Ron in’t Hout